Vände 0-1 till 2-1 - inom loppet av tre minuter.
Vände 0-1 till 2-1 - inom loppet av tre minuter. - Foto: Ap/SCANPIX

Matchhjälte: Två mål på tre minuter av Zlatan

Zlatan Ibrahimovic var revanschsugen efter avstängningen - och det märktes när Nancy stoppades av svensken på hemmaplan.

Förra säsongen var Nancy det enda lag som lyckades besegra PSG två gånger i ligan. Denna gång var det andra bullar.

Visserligen såg Paris ganska passiva ut emellanåt. Åtminstone under första halvlek. Men när Nancy gjorde matchens första mål, genom Moukannjo, i den 36:e minuten insåg Zlatan och hans PSG att de var tvungna att prestera bättre. Reduceringen skulle däremot dröja fram tills den andra halvleken.

Blev matchhjälte

Närmare en kvart in på den andra halvleken kom kvitteringen. Menez tog vara på att Nancys mittback Puygrenier misslyckades med en nedtagning och passade till Zlatan Ibrahimovic, som inte missade sin chans. 1-1-målet blev svenskens 23:e ligamål den här säsongen.

Bara två-tre minuter därefter var det dags för målkungen igen. Motståndarlagets målvakt som misslyckades nämligen med en utrusning och en frispelad Zlatan kunde i lugn och ro sätta matchens sista mål i den 63:e minuten. 2-1 blev slutresultatet och Zlatan blev PSG:s räddare.