17-åringens drömmål – sätter en superbicicleta

Rooney, Ronaldinho, Zlatan – alla har de gjort vackra bicicleta-mål. En 17-årig argentinare kanske nu har bräckt dem alla?


ARGENTINASebastián Driussi är ett namn att lägga på minnet. Han är en 17-årig anfallare som spelar för Argentinas U17-lag. I turneringen Sudamericano Sub-17 mötte Argentina rivalerna Uruguay. En match som slutade 3–3 och som kommer att kommas ihåg för en sak: Sebastián Driussis drömbicicleta i nättaket.

Driussis sjuka mål


Det finns dock tuff konkurrens för snyggaste bicicleta-målet. Här kommer tre klassiker som alla tre skulle kunnat ses som det snyggaste mål någonsin.

Rooneys bicicleta mot Machester City


Zlatans härliga bicicleta mot England


Ronaldinhos bicicleta mot Villareal


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tung svensk förlust – men OS-hoppet lever

Stjärnas skademardröm – missar OS

1 timme sedan
I Tokyo 2021 tog hon OS-guld och satte världsrekord i tresteg – nu missar Yulimar Rojas sommarens OS i Paris. Venezuelanskan har skadat hälsenan.

Talangens märkliga skada: "Fötterna domnar bort"

2 timmar sedan
Anna Sandbergs kometkarriär började plötsligt hacka i fjol. En märklig skada i båda benen blev till slut ohållbar för Häckenbacken. Det har gått så långt att mina fötter domnar bort under matcher, säger 20-åringen, som efter operation nu är redo för helgens damallsvenska premiär.

Mardrömsmorgon och vattenbesök för Åberg

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fick en mardrömsstart på andra dagen i US Masters. Ett besök i vattnet på 15:e hålet bidrog till att svensken slutade första rundan på 73 slag, ett över par.

Leksand tappar trio – talangen lämnar

idag 15:52
Leksand fortsätter att tappa spelare efter kvartsfinaluttåget mot Frölunda i SM-slutspelet.

Därför flyttar inte Patrick Ekwall och flickvännen Camilla ihop

idag 14:56
Patrick Ekwall är en av Sveriges allra kändaste sportjournalister. Men hur bra koll har du på hans liv i övrigt? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Ekwall.