17-åringens drömmål – sätter en superbicicleta

Rooney, Ronaldinho, Zlatan – alla har de gjort vackra bicicleta-mål. En 17-årig argentinare kanske nu har bräckt dem alla?


ARGENTINASebastián Driussi är ett namn att lägga på minnet. Han är en 17-årig anfallare som spelar för Argentinas U17-lag. I turneringen Sudamericano Sub-17 mötte Argentina rivalerna Uruguay. En match som slutade 3–3 och som kommer att kommas ihåg för en sak: Sebastián Driussis drömbicicleta i nättaket.

Driussis sjuka mål


Det finns dock tuff konkurrens för snyggaste bicicleta-målet. Här kommer tre klassiker som alla tre skulle kunnat ses som det snyggaste mål någonsin.

Rooneys bicicleta mot Machester City


Zlatans härliga bicicleta mot England


Ronaldinhos bicicleta mot Villareal


/
Senaste nytt

Chelsea-stjärna anklagas för rasism

Västerås vände – kvitterar i semifinalen

1 timme sedan
Det är bortalagens semifinalserie så här långt mellan Edsbyn och Västerås.

Frölunda föll – i stjärnans comeback

2 timmar sedan
Frölundas lagkapten Hanna Olsson slet av muskelsenorna i baksida lår och säsongen såg ut att vara över. Men i den första semifinalen mot Luleå var stjärnan tillbaka. Trots det blev det förlust för Frölunda.

"Bajens" besvikelse: Missar slutspel i cupen

2 timmar sedan
Depp i Hammarby. Jubel i Mjällby. Efter 1–1 går Mjällby vidare till kvartsfinal i svenska cupen – samtidigt som Hammarby är utslaget.

Så stöttades Henke Larsson under den framgångsrika karriären: ”Det är respekt”

idag 16:52
Henrik Larsson slog igenom ordentligt i och med Sveriges VM-brons i fotboll 1994. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om den folkkära fotbollsikonen.

Studio Allsvenskan: "Det är det värsta jag har sett"

idag 16:01
Malmö FF:s backstjärna Martin Olsson, 36, knockade Varbergs Robin Tranberg. Det får poddstjärnan Marcus Birro att rasa. – Det är det värsta jag har sett, säger han i Studio Allsvenskan.