Här är Lecces pressmeddelande.
Här är Lecces pressmeddelande. - Foto: Faksimil/uslecce.it

Sex, stöld och en transvestit – så gjorde Italien-stjärnan bort sig

Här är historien som har allt. En stjärna, en skandal, en iPhone 5, sex, stöld – och en transvestit.


Ousmane Dramè fostrades i en fransk ungdomsakademi, där bland annat Jeremy Menez och Prince-Désir Gouano också skolats. Han har spåtts en lysande framtid och tog sig genom italienska klubben Padova till Lecce, där han nu befinner sig. Han har även tidigare varit aktuell för Arsenal, enligt Daily Mail

Men nu har han hamnat i klaveret. 

Dramè ska enligt 101greatgoals önskat att hetta upp sitt sexliv, och tog då beslutet att besöka en prostituerad. Dealen var att kvinnan skulle få en ny iPhone 5 som betalning.

Tog hennes pengar

Efter att Dramè och kvinnan hade sin stund tillsammans bad kvinnan om betalning – varpå det blev uppenbart att spelaren inte hade någon iPhone 5 att ge bort. Istället för att ge kvinnan det de hade gjort upp om, bestämde han sig för att knycka både hennes handväska och alla hennes pengar. 

Dramè misslyckades dock med stölden och smitandet, och en transvestit som bevittnat händelsen larmade polisen och stjärnan greps. 

I ett pressmeddelande från Lecce står det att Ousmane Dramè, om faktan som media framhävt visat sig stämma, kommer att avsluta kontraktet med spelaren.  

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!