Efter några minuter vaknar han till och tvingas lämna planen på bår.
Efter några minuter vaknar han till och tvingas lämna planen på bår. - Foto: Ap / SCANPIX

Se skräckskadan – spelaren sparkas i huvudet

Fenerbahces backstjärna Gökhan Gönül hade på torsdagen ingen bra dag. Först blev han sparkad medvetslös – sedan åkte han ur Europa league.


Benfica – Fenerbahce 3–0

Benfica: Gaitan 9′, Cardozo 35′, 66′

Fenerbahce: Kuyt 23′ (straff)

LISSABON. Benfica tog emot Fenerbahce i returmötet i den ena Europa League-semifinalen. Turkarna hade med sig 1–0 från det första mötet men hade inte så mycket att sätta emot portugisernas frejdiga offensiv.

Benfica vann matchen med 3–1 och gick därmed vidare till final i Europa League efter totalt 3–2. I finalen får de möta Chelsea som hemmaslog FC Basel med 3–1. 

Sparkad medvetslös 

Det var inte Fenerbahces enda smäll för kvällen. Försvararen Gökhan Gönül fick en kraftig spark i huvudet när han skulle nicka undan en boll. Benficas Nicolas Gaitan delade ut sparken som lämnade 28-åringen medvetslös med blod rinnande från munnen. Efter några minuter kunde han röra på sig men var tvungen att lämna planen på bår.

Enligt Daily Mail mår Gönül efter omständigheterna bra. Han har fått några tänder utslagna och har fått sy i läppen.

Europa League-finalen spelas den 15 maj i Amsterdam på Ajax hemmaplan Amsterdam Arena.

Se klippet här (varning för starka bilder):


/
Senaste nytt

Inter tog ny seger

Aranäs åker ur serien

Aranäs har inte haft det lätt i Handbollsligan. Efter matchen mot Önnered på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 36-25 (16-11). Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

Segersviten förlängd för Arsenal

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Sheffield United och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Sheffield United blev 6-0 (5-0).

Borås Basket vann rysare mot Nässjö

Borås Basket vann på bortaplan mot Nässjö i Svenska Basketligan herr efter en synnerligen jämn match. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Borås Basket vann till slut med fem poäng, 77-72 (21-19, 11-15, 22-19, 23-19).

Hallby vann – efter Charles Hugosons målkalas

Charles Hugoson stod för hela 13 mål för Hallby när laget slog Eskilstuna Guif på hemmaplan i Handbollsligan. Till slut blev det 38-29 (19-17) till Hallby.

Kallas stöd till barnen: Jag är bekymrad

2 timmar sedan
Allt fler unga i Sverige drabbas av psykisk ohälsa. Skiddrottningen Charlotte Kalla har reagerat starkt och har därför engagerat sig i Bris. Jag är bekymrad att så många barn och ungdomar mår dåligt, säger hon.