Rivaldo har en av historien värsta filmningar på sitt samvete. Han vann dock VM-guldet samma år så han var nog inte så ledsen.
1 av 3
Rivaldo har en av historien värsta filmningar på sitt samvete. Han vann dock VM-guldet samma år så han var nog inte så ledsen. - Foto: AP / SCANPIX
Steven Taylor tog sig för bröstet när han fått bollen på handen.
2 av 3
Steven Taylor tog sig för bröstet när han fått bollen på handen. - Foto: AP / SCANPIX
Tränaren Norbert Meier tar platsen som den värsta filmaren.
3 av 3
Tränaren Norbert Meier tar platsen som den värsta filmaren. - Foto: Ap / SCANPIX

Efter Chelseastjärnans skådespel – här är de värsta filmningarna

Efter Chelseas viktiga bortaseger mot Manchester United handlade mycket om David Luiz leende filmande som fick Rafael utvisad. Här kommer de värsta filmningarna någonsin.


LONDON. Det är många ingredienser i David Luiz filmning som gör att den kommer att bli ihågkommen. Förutom att han fick frispark så fick han också Rafael också utvisad, det skedde i en viktig match och han kunde under filmandet inte låta bli att brista ut i ett leende.

David Luiz svandyk


Matchen vann sedan Chelsea med 1–0 och har därmed goda chanser att få en Champions league-plats.

Daily Mail tog efter Luiz pinsamma filmning ut de fem värsta (bästa?) filmningarna. När röken har lagt sig kanske Luiz skådespel tar plats på en liknande lista.

5. Busquets "knock"


Sergio Busquet ses av många som en riktig filmare. Här visar han prov på sina mindre smickrande talanger när han får Inters Thiago Motta utvisad efter att han simulerat ett slag i ansiktet. När spanjoren rullar längs marken kikar emellan fingrarna för att se om någon såg honom och det gjorde någon – hundra tusentals personer på tv. 

4. Handsfilmningen


När Newcastles Steven Taylor såg att ett bakåtmål var på gång räddade han, likt Luis Suarez i VM 2010, med handen. Olikt Suarez låtsades dock Taylor att bollen hade träffat hans bröst och att det gjorde väldigt ont. Domaren gick inte på Taylors skådespeleri och visade ut engelsmannen. 

3. Rivaldos huvudskada


Få har väl glömt Rivaldos filmning mot Turkiet i VM 2002. Brassestjärnan skulle slå en hörna och Turkiets Hakan Unsal skulle passa honom bollen. Turken passade lite hårdare än vanligt och bollen träffade Rivaldos knä. Rovaldo svarade med att falla ihop och hålla för ansiktet, något som fick Unsal utvisad och senare Rivaldo bötfälld.

2. Chilenarens självslag


Den chilenske u20-spelaren Bryan Carrasco tog det hela ett steg längre när han sökte domarens uppmärksamhet. I stället för att låtsas bli slagen i huvudet av en motståndare tog han sin ecuadorianska motståndares hand och slog sig själv, för att sedan rulla ihop på marken.

1. Dubbelfallet


MSV Duisburgs tränare Norbert Meier grälade med Colognes Albert Streit när båda männen plötsligt gick i backen efter vad det såg ut som Streit skallat Meier. Streit blev också utvisad men på reprisen ser man dock att det var tränaren som skallade och inte tvärtom. Meier blev efter sitt skådespel avstängd från tränarverksamheten i tre månader, skriver Daily Mail.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!