Måndag 10 Maj
Stockholm

Firade lobbmål med kalsongchock – då fick han rött kort

Här firar spelaren på ett alldeles extra sätt.
1 av 4
Här firar spelaren på ett alldeles extra sätt. Foto: Faksimil/Youtube
För att sedan dra av sig byxorna.
2 av 4
För att sedan dra av sig byxorna. Foto: Faksimil/Youtube
Först osäker på vad han ska göra.
3 av 4
Först osäker på vad han ska göra. Foto: Faksimil/Youtube
Och här blir han utvisad.
4 av 4
Och här blir han utvisad. Foto: Faksimil/Youtube

Många spelare blir varnade när de vid målfirande tar av sig tröjan – en thailändsk fotbollsspelare blev utvisad när han tog av sig byxorna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Mario Gjurovski i det thailändska laget Muangthong United blev överlycklig när han lyckades sätta ett elegant lobbmål. Han firade sedan med en regelrätt kalsongchock.

Spelarens målgest uppskattades av publiken men dessvärre inte av domaren. Gjurovski belönades med ett rött kort och var tvungen att lämna planen.

Frågan är om Gjurovski ångrar sitt firande och sin utvisning eller om han är stolt över att klippet nu har blivit viralt.

Firar mål på byxorna på huvudet


Kommentera
Kopiera länk
Dela