Will och Jaden Smith.
Will och Jaden Smith. - Foto: Ap / SCANPIX

Kolla in Will Smiths bedrövliga straffmiss

Will Smith må vara en omtyckt och duktig skådespelare men någon fotbollsspelare är han inte – se när stjärnan skämmer ut sig inför legendarer som Luis Figo och Robert Pires.


Men In Black-stjärnan Will Smith fick under UEFA Champions League Festival i Stratford chansen att visa upp sina färdigheter på en fotbollsplan – det visade sig att de var obefintliga. I en straffturnering mot sonen Jaden ställdes han mot målvaktslegendarerna Edwin Van de Sar och Jens Lehmann.

Varken far eller son slog några imponerande straffar och Smiths första straff kan gå till historien till en av de sämsta någonsin. Till åskådarnas och fotbollsstjärnornas förtjusning missade Smith både mål och boll.

Tacklade målvakten

Målvakterna hade inga problem med att rädda nästan alla skott. Van de Sar fick till slut se en boll gå in bakom honom när Will Smith tacklade undan honom för att låta sonen göra mål.

Far och son Smith bör nog fortsätta med skådespeleriet och lämna fotbollen hemma nästa gång, för allas skull.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

1 timme sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

1 timme sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

2 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.