Sötchock: Beckham pussar sin dotter på kisscam

Fotbollslegendaren och modeikonen David Beckham får världen över mängder med kvinnor på fall men på en kisscam är det stjärnan själv som stjäler en kyss – av sin dotter Harper.


LOS ANGELES. David Beckham lade för några veckor sedan skorna på hyllan efter en lång och framgångsrik karriär. Världens mest kända fotbollsspelare hann representera bland annat Manchester United, Real Madrid och den engelska landslaget.

Trots sin pension kommer det förmodligen att ta en lång tid innan fotbollslegendaren, som är gift med Spice Girls-stjärnan Victoria Beckham, försvinner från rampljuset.

Ett mycket gulligt klipp från en Los Angeles Kings-match har spridits stort över internet det senaste dygnet. En så kallad kisscam letar sig igenom publiken och vissa utvalda personer uppmanas att inför alla åskådarna ge varandra en puss.

Efter ett antal personer fått pussa varandra dyker plötsligt David och dottern Harper Beckham upp på storbildsskärmen och till hela stadions förtjusning ger superstjärnan sin lilla dotter en puss på kinden. 

Det är inte så konstigt att klippet har spridit sig – världens kanske snyggaste man som pussar världens kanske sötaste barn kan inte bli annat än succé.

Beckhams söta puss

/
/
/
Senaste nytt

Hedman hyllades för 1 000 matcher i NHL

1 timme sedan

Gyökeres målsuccé – två mål på fyra minuter

igår 23:20
Viktor Gyökeres målform i Sporting Lissabon håller i sig. När laget ställdes mot Gil Vicente i den portugisiska ligan stod Gyökeres för två mål – på fyra minuter.

Formstarkt Djurgården tog sjätte raka segern

igår 21:18
Hockeyallsvenskans formstarkaste lag heter Djurgården. Hemma på Hovet mot Almtuna kom sjätte vinsten i följd. Stockholmslaget vann med 5–3.

Notan för historiska tv-avtalet: 88 miljarder

igår 21:18
Engelska fotbollsligan Premier League har skrivit ett nytt tv-avtal som sträcker sig över fyra år och är värt 88 miljarder kronor. Jätteavtalet, som är Storbritanniens största någonsin, är tecknat med Sky Sports och TNT Sports och börjar gälla från och med säsongen 2025–26.

Uefas drag: Startar ny Europaturnering

igår 18:54
Europeiska fotbollsförbundet, Uefa, har presenterat en ny turnering för damerna som ska börja säsongen 2025–26.

Norrman och Åberg kan vinna prestigefullt pris

igår 18:52
Svenska golfarna Vincent Norrman och Ludvig Åberg är nominerade till priset som årets rookie på PGA-touren. Duon slåss om utmärkelsen med Eric Cole (USA) och Nico Echavarria (Colombia).