Lördag 8 Maj
Stockholm

Kaos efter Hulks penisbild – stjärnan har lämnat sin fru

En bild kan förstöra så mycket.
1 av 5
En bild kan förstöra så mycket. Foto: SCANPIX/Instagram
Hulk postade en bild efter Brasiliens seger i Confederations Cup. En bild där reservmålvakten Diego Cavalieris penis syns i bakgrunden.
2 av 5
Hulk postade en bild efter Brasiliens seger i Confederations Cup. En bild där reservmålvakten Diego Cavalieris penis syns i bakgrunden. Foto: Faksimil/Instagram
Diego Cavalieri, här med Julio Cesar, tyckte inte om bilden.
3 av 5
Diego Cavalieri, här med Julio Cesar, tyckte inte om bilden. Foto: Ap/SCANPIX
Liverpools före detta reservmålvakt har lämnat sin fru, för att hon har pratat med brasilianska medier om bilden.
4 av 5
Liverpools före detta reservmålvakt har lämnat sin fru, för att hon har pratat med brasilianska medier om bilden. Foto: AP/SCANPIX
Man kan ju fundera på hur Hulks relation med Cavalieri är nu.
5 av 5
Man kan ju fundera på hur Hulks relation med Cavalieri är nu. Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / BILDBYRN

Tänk på vad du lägger upp för bilder i sociala medier. Det är en läxa som fotbollsstjärnan Hulk har fått lära sig den hårda vägen. Hans bild från det Brasiliens omklädningsrum har nu fått hans landsman Diego Cavalieri, som var naken, att lämna sin fru.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Brasilien hade precis utklassat de regerande världsmästarna Spanien och vunnit Confederations Cup. I glädje postade stjärnan Hulk en bild på sig och Réver från omklädningsrummet på Instagram. Det var bara det att Hulk inte granskade bilden tillräckligt noga. I nedre kanten av bilden satt nämligen Liverpools före detta reservmålvakt Diego Cavalieri näck på en bänk.

Hulk plockade, av naturliga skäl, bort bilden från sitt konto. Men då var skadan redan skedd. Bilden blev snabbt viral och blev en stor snackis på nätet.

Har lämnat sin fru på grund av bilden

Men ingen kunde väl ana vad som skulle hända? Enligt brasilianska tidningar har Cavalieri, som nu spelar i Fluminense, lämnat sin fru Daniela Carvalho på grund av bilden.

30-åringen verkar uppenbart inte se det roliga med bilden och har vägrat uttala sig om den. Enligt 101greatgoals har däremot Carvalho, som är en brasiliansk modell, varit mer frispråkig kring det inträffade – något som har fått Cavalieri så pass ilsken att han nu har flyttat ut från det gemensamma hemmet.

Hur är Hulks och Cavalieris relation nu tro?

Kommentera
Kopiera länk
Dela