Tränare tog strypgrepp på linjedomaren – efter offsideavblåsning

Den peruanska klubben Melgars tränare Franco Navarro kan ha en lång avstängning av se fram emot. Klubbens senaste match avbröts efter att han tagit strypgrepp på en linjedomare.


PERU. Att tränare blir arga på någon ur domarteamet är inte särskilt ovanligt. Men att det går så långt att en tränare tar strypgrepp på en linjedomare och till slut får motas bort av kravallpolis är mer sällsynt.

I den 82:a minuten vid ställningen 2-2 i matchen mellan Melgar och Universitario i Peru vinkade linjemannen Johnny Bossio för offside. Hemmatränaren Franco Navarro blev rasande eftersom hans anfallare var på rätt sida när passningen slogs. Först skrek han åt domaren – sedan tog han tag om Bossios hals.

"Jag tog bara tag i hans ansikte"

Efter att Navarro tvingats bort från platsen beslutade huvuddomaren att matchen skulle avbrytas. Nu utreds Melgartränaren av fotbollförbundet. Under måndagen gick han ut och bad om ursäkt – till allmänheten. Men han hävdar att han inte gick till attack mot linjedomaren.

– Bossio tror att han kan göra vad han vill. När jag frågade varför tittade han inte ens på mig. Jag attackerade honom inte, jag tog bara tag i hans ansikte, säger Navarro till Radio Programas del Peru.

Se skandalklippet här:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

2 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.