Tränare tog strypgrepp på linjedomaren – efter offsideavblåsning

Den peruanska klubben Melgars tränare Franco Navarro kan ha en lång avstängning av se fram emot. Klubbens senaste match avbröts efter att han tagit strypgrepp på en linjedomare.


PERU. Att tränare blir arga på någon ur domarteamet är inte särskilt ovanligt. Men att det går så långt att en tränare tar strypgrepp på en linjedomare och till slut får motas bort av kravallpolis är mer sällsynt.

I den 82:a minuten vid ställningen 2-2 i matchen mellan Melgar och Universitario i Peru vinkade linjemannen Johnny Bossio för offside. Hemmatränaren Franco Navarro blev rasande eftersom hans anfallare var på rätt sida när passningen slogs. Först skrek han åt domaren – sedan tog han tag om Bossios hals.

"Jag tog bara tag i hans ansikte"

Efter att Navarro tvingats bort från platsen beslutade huvuddomaren att matchen skulle avbrytas. Nu utreds Melgartränaren av fotbollförbundet. Under måndagen gick han ut och bad om ursäkt – till allmänheten. Men han hävdar att han inte gick till attack mot linjedomaren.

– Bossio tror att han kan göra vad han vill. När jag frågade varför tittade han inte ens på mig. Jag attackerade honom inte, jag tog bara tag i hans ansikte, säger Navarro till Radio Programas del Peru.

Se skandalklippet här:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!