Målvakten får sten i huvudet – flippar ur och får syrgas

Hur skulle du reagera om du spelade fotboll och fick en sten i huvudet? Den egyptiske legendarmålvakten Essam El Hadary, 40, la sig på gräset, sprattlade och sprang för att få syrgas av klubbens läkare.


Enligt Didier Drogba är Essam El Hadary den bäste motståndare han någonsin har mött. Den egyptiske målvakten har varit med länge och stod sin första landslagsmatch 1996. El Hadary, som har gjort 139 landskamper för Egypten, spelar nu för det sudanska Al-Merreikh.

40-åringen är hetlevrade, vilket han också straffades för med ett gult kort i matchen mot Alamal Atbara när han oförklarligt blev irriterad på någon av sina motståndare.

Får syrgas

Inte långt efter i matchen ser man, i klippet nedan, hur El Hadary tar sig för huvudet och springer till mållinjen. Där lägger han sig och sprattlar – och dricker lite vatten. Samtidigt haglar föremål ner från läktarna ämnade för målvakten. 

När sedan tar sig upp kan man se att han blöder från näsan. För att få assistans med sin skada springer han till klubbens läkare där han får motta hjälp – och syrgas av någon anledning.

Händelserna inträffar 1.18 in i klippet.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!