Zlatan med på topp tio lista över årets snyggaste mål

- 11/11/2013, 14:14 -
Alla de här fyra är med på topp 10 listan över årets snyggaste mål enligt Fifa.

Alla de här fyra är med på topp 10 listan över årets snyggaste mål enligt Fifa.

Bildbyrån

Fifa har släppt listan över de tio snyggaste målen det senaste året. En viss Zlatan Ibrahimovic fanns med på listan med sin cykelspark mot England. Vinnaren utses den 13 januari nästa år. Se samtliga tio mål nedan och bedöm själv vilket du tycker är snyggast.

Ingen har väl missat Zlatan Ibrahimovic konstverk till cykelspark mot England förra hösten? En helt sagolik cykelspark som inte borde gå att utföra, men Zlatan visar att allt går och att ingenting är omöjligt.


Pachua mot Tigers och hemmalagets mittfältare Daniel Ludueña får till en makalös träff från halva plan. 

Se målet här:

Hatderby mellan Lyon och Saint-Etienne i Frankrike. Då gör Lotta Schelins lagkamrat Louisa Necib så här för hemmalaget och det är bara till att njuta. 


Den här träffen är så vacker att man blir lycklig. Juan Manuel Olivera drar till med en volley som man bara kan drömma om att träffa bollen i det läget.


Hatmatch mellan Benfica och Porto i Portugal. Då slår Benficas Nemanja Matic till med en helt fantastiskt volley. Titta och njut.


Cykelsparkar är alltid något speciellt. Lisa De Vanna visade att hon också är rätt speciell när hon utför det här så perfekt.


Antonio Di Natale är en riktig klassanfallare. När han dessutom gör ett sånt här elegant mål kan man bara bli glad speciellt med tanke på att italienaren är 36 år.


Många undrade hur bra Brasiliens nya stjärnskott Neymar egentligen var. Tja, det tog honom några minuter att göra så här i sommarens Confederations Cup.


Esbjergs Peter Ankersen ville leka Marco van Basten för en dag. Det här numret är riktigt bra och målvakten har inte en chans.


Ska man skjuta på volley så ska man göra det som greken Panagiotis Kone. Det här numret bjöd Bologna spelaren på borta mot Napoli.