Jitex nuvarande matchkläder, som enligt Panos Papadopoulos inte är kvinnliga nog.
1 av 2
Jitex nuvarande matchkläder, som enligt Panos Papadopoulos inte är kvinnliga nog. - Foto: BILDBYRÅN / PER FRISKE
Panos Papadopoulos är VD för klädföretaget Panos Emporio.
2 av 2
Panos Papadopoulos är VD för klädföretaget Panos Emporio. - Foto: Bildbyrån

Panos går in med pengar i Jitex – vill ha "kvinnligare" kläder

Jitex är nära ett nytt sponsoravtal med Panos Emporio. Klädföretaget vill nu att laget byter till kvinnligare matchkläder.


Panos Papadopoulos och hans klädföretag Panos Emporio vill bli ny sponsor för Jitex, skriver GT. Företaget har varit inblandat i fotbollsbranschen tidigare när det sponsrade Ljungskile 1997–2002. Då bytte klubben namn till Panos Ljungskile.

För GT berättar Panos Papadopoulos att namnsponsringen inte blev väl mottaget och att han kände sig klar med fotbollen när sponsringsavtalet tog slut.

Han avslöjar inga planer på att byta Jitex namn, men däremot lagets matchkläder.

– Inget är färdigt, men jag har en bild hur jag vill att kläderna ska se ut. I Ljungskile var det väldigt svårt att göra något med kläderna. Men på damsidan så kanske man skulle kunna göra något trevligare, samtidigt som man följer de internationella reglerna. Lite mer kvinnligt kanske – damerna har ju i princip likadana kläder som herrarna, säger han till tidningen och vidareutvecklar:

– Jag tror till och med att tjejer som spelar fotboll i hela världen hade velat att det såg lite annorlunda ut. Vi kommer säkert bjuda på överraskningar under säsongen. Oavsett vad du har för jobb – om du ser representativ ut och är tillräckligt attraktiv så blir dina mål ännu snyggare och folk kommer att minnas dig.

Frågan är om Panos Papadopoulos klädförslag blir bättre mottaget än när han bytte namn på Ljungskile.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.