Zlatan Ibrahimovic ställs mot Jose Mourinho i Champions League.
1 av 4
Zlatan Ibrahimovic ställs mot Jose Mourinho i Champions League. - Foto: Bildbyrån
Mourinho tränade Inter under Zlatans tid i klubben.
2 av 4
Mourinho tränade Inter under Zlatans tid i klubben. - Foto: Bildbyrån
Paris Saint-Germain slog ut Bayer Leverkusen i åttondelsfinalerna.
3 av 4
Paris Saint-Germain slog ut Bayer Leverkusen i åttondelsfinalerna. - Foto: BildbyrŒån
Chelsea slog ut Galatasaray.
4 av 4
Chelsea slog ut Galatasaray. - Foto: BildbyrΌn/John Sibley

Världens reaktioner inför mötet mellan Zlatan och Mourinho

Champions Leagues kvartsfinaler kommer att bjuda på heta möten. Ett som hamnar extra mycket i fokus är mötet mellan PSG och Chelsea då Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho återigen möts.


Zlatan Ibrahimovics Paris Saint-Germain kommer att ställas mot Chelsea i Champions Leagues kvartsfinaler. Många av världens reaktioner kom givetvis att handla om mötet mellan Zlatan och hans gamla tränare i Inter, Jose Mourinho.

Daily Mail skriver att "Zlatan, aldrig utan självförtroende, har förmågan att vinna matcher på egen hand. Inget försvar kommer tycka om att ställas mot honom". De beskriver också matchen som ett slag mellan två egon.

Aftonbladets Simon Bank skriver att det mesta talar för Chelsea, men att Zlatan är PSG:s största fördel. "Det enda stora motargumentet väger hundra kilo, kör familjebil och gillar tevespel. Chelsea är ett test för PSG. Zlatan Ibrahimovic blir ett MMA-test för John Terry."

Reaktioner på Twitter

Italienska La Gazzetta dello Sport lägger också fokus på mötet mellan Zlatan och Mourinho genom att lista upp minnesvärda citat från de två.

Franska Le Figaro fokuserar inte lika mycket på att Zlatan och Mourinho ställs mot varandra. De beskriver mötet som "svårt, men långt ifrån oöverkomligt".

Samtidigt kommer många på Twitter ihåg att Zlatan skrev i sin självbiografi att han hade kunnat döda för Mourinho och hur självsäker han kände sig under portugisens ledning.

/
/
PSG
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vilket lag går vidare till semifinal?