Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så ska Unibet förstöra Champions League-finalen – igen

- 23/05/2014, 15:47 -
Unibet kommer sända en lång reklamfilm under Champions League-finalen.
1 av 4

Unibet kommer sända en lång reklamfilm under Champions League-finalen.

Youtube

Ett av finallagen är Real Madrid.
2 av 4

Ett av finallagen är Real Madrid.

Bildbyrån

Det andra är Atlético Madrid.
3 av 4

Det andra är Atlético Madrid.

Bildbyrån

Champions League-finalen spelas i Lissabon.
4 av 4

Champions League-finalen spelas i Lissabon.

Bildbyrån/Valeria Witters

Älskar du fotboll och stör dig på Unibets reklamer? Då bör du ta en seriös funderare på att stänga av teven när det vankas reklampauser under Champions League-finalen.

Under lördagen är det dags för årets Champions League-final mellan Real Madrid och Atlético Madrid och hela världens fotbollsintresserades ögon kommer riktas mot Lissabon när Europas bästa klubblag ska koras.

Samtidigt gör spelbolaget Unibet sitt bästa för att flytta fokus från fotbollsfesten till sin reklamfilm som ska sändas i samband med matchen.

Unibet har det senaste halvåret haft flera långa reklamfilmer, främst i samband med sportevenemang, där man har fått följa ett kompisgäng i humoristiska (?) situationer.

Åtta och en halv minut reklamfilm

I samband med Champions League-finalen ska de sända en reklamfilm i totalt åtta och en halv minut. Sex minuter sänds innan avspark, två minuter i halvtid och 30 sekunder efter slutsignalen.

– Champions League är en riktig fest för alla fotbollsintresserade och vi vill bidra till att höja temperaturen ytterligare. Därför storsatsar vi och kommer att synas i alla kanaler, säger Håkan Jerner, chef för Unibet Norden, i ett pressmeddelande.

Tror på världsrekord

Unibet uppger själva att de "skulle kunna" sätta världsrekord i längsta reklamfilmen som någonsin har sänts på teve. Det rekordet tror de innehas av en film som sändes i samband med Champions League-finalen 2012.

Vilka som låg bakom den långa reklamfilmen 2012? Unibet!

Enligt Guinness världsrekords hemsida är Unibet dock inte i närheten av världsrekordet. Det rekordet har nämligen en schweizisk teve-reklam från 2011 som gjorde reklam för Nivea. Den reklamen varade i en hel timme.

Här är trailern till lördagens spännande reklam: