Ett av finallagen är Real Madrid.
1 av 3
Ett av finallagen är Real Madrid. - Foto: Bildbyrån
Det andra är Atlético Madrid.
2 av 3
Det andra är Atlético Madrid. - Foto: Bildbyrån
Champions League-finalen spelas i Lissabon.
3 av 3
Champions League-finalen spelas i Lissabon. - Foto: Bildbyrån/Valeria Witters

Så ska Unibet förstöra Champions League-finalen – igen

Älskar du fotboll och stör dig på Unibets reklamer? Då bör du ta en seriös funderare på att stänga av teven när det vankas reklampauser under Champions League-finalen.


Champions League-final

Real Madrid – Atlético Madrid

Avspark: Lördag 24 maj klockan 20.45

Var: Estádio da Luz, Lissabon.

Teve-kanaler: TV3, Viasat Fotboll och Viaplay.

Under lördagen är det dags för årets Champions League-final mellan Real Madrid och Atlético Madrid och hela världens fotbollsintresserades ögon kommer riktas mot Lissabon när Europas bästa klubblag ska koras.

Samtidigt gör spelbolaget Unibet sitt bästa för att flytta fokus från fotbollsfesten till sin reklamfilm som ska sändas i samband med matchen.

Unibet har det senaste halvåret haft flera långa reklamfilmer, främst i samband med sportevenemang, där man har fått följa ett kompisgäng i humoristiska (?) situationer.

Åtta och en halv minut reklamfilm

I samband med Champions League-finalen ska de sända en reklamfilm i totalt åtta och en halv minut. Sex minuter sänds innan avspark, två minuter i halvtid och 30 sekunder efter slutsignalen.

– Champions League är en riktig fest för alla fotbollsintresserade och vi vill bidra till att höja temperaturen ytterligare. Därför storsatsar vi och kommer att synas i alla kanaler, säger Håkan Jerner, chef för Unibet Norden, i ett pressmeddelande.

Tror på världsrekord

Unibet uppger själva att de "skulle kunna" sätta världsrekord i längsta reklamfilmen som någonsin har sänts på teve. Det rekordet tror de innehas av en film som sändes i samband med Champions League-finalen 2012.

Vilka som låg bakom den långa reklamfilmen 2012? Unibet!

Enligt Guinness världsrekords hemsida är Unibet dock inte i närheten av världsrekordet. Det rekordet har nämligen en schweizisk teve-reklam från 2011 som gjorde reklam för Nivea. Den reklamen varade i en hel timme.

Här är trailern till lördagens spännande reklam:


/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark högt upp i Texas

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.