Visade ut spelare – arga åskådare jagade domaren av planen

Det kan gå hett till för fotbollsdomare ibland – utan tvekan. Den här gången är det en stackars domare i Malta som får det hett om öronen efter ett utdelat rött kort.


En futsalmatchMalta mellan San Gwann och Hibernians slutade på ett märkligt och tråkigt sätt.

Med 30 sekunder kvar av matchen gjorde San Gwann det matchvinnande målet på hörna. I det vilda målfirandet sparkade en av spelarna bort bollen och domaren gick då fram till honom och gav honom hans andra gula kort för matchen. Helt enligt regelboken.

Blev jagad

Men den utvisade spelaren blev vansinnig och började jaga domaren runt planen. Det dröjde inte länge innan även flera åskådare tog sig in på planen och jagade domaren.

Han lyckades ta sig oskadd från planen, men scenerna var minst sagt kaotiska.

Se skandalscenerna från Malta:


/
/
/
/
Mal
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.