Suarez har blivit sexleksak.
1 av 3
Suarez har blivit sexleksak.
Tobias Lundqvist, VD på Oliver och Eva, är nöjd med resultatet.
2 av 3
Tobias Lundqvist, VD på Oliver och Eva, är nöjd med resultatet.
"Vi ser det inte som ett hån, vi ser det som en hyllning", säger han.
3 av 3
"Vi ser det inte som ett hån, vi ser det som en hyllning", säger han.

Efter bitskandalen – nu blir Suarez sexleksak

Luis Suarez har blivit världskänd efter bettet under matchen mot Italien. Men inte nog med det – nu har han även blivit sexleksak. – Vi ser det inte som ett hån, vi ser det som en hyllning, säger Tobias Lundqvist, VD för företaget som lanserade produkten.


Bröstklämmor

Bröstklämmor är vanliga sexleksaker i BDSM-sammanhang där de, genom att klämma på bröstvårtorna, gör brösten mer känsliga och därmed ökar njutningen.

Tidigare produkt

Oliver och Eva har tidigare släppt en kollektion som inspirerades av politiker från Sverigedemokraterna. 

Alla kan historien vid det här laget: Luis Suarez, förblindad av adrenalin och frustration, tog en rejäl munsbit av italienaren Giorgio Chiellinis axel. 

Sedan dess har han fått en hel värld mot sig, han har hånats i sociala medier, han fick ett rekordlångt straff av Fifa – och senast blev han erbjuden fotbollsasyl i Kosovo

Men det tar inte slut där. Nu har Luis Suarez nämligen även blivit en sexleksak i form av bröstklämmor, som används genom att klämma på bröstvårtorna vilket gör brösten mer känsliga och därmed ökar njutningen.

Nöjda med resultatet

Tobias Lundqvist är VD för sexleksaksbutiken Oliver och Eva, som skapat produkten. Han berättar om processen. 

– Vi är inbitna fotbollsfans. När skandalen inträffade började vi direkt spinna loss. Så vi funderade kring vad vi har för produkter som kan relateras till skandalen. Och nu känner vi oss nöjda, vi har fått många positiva tillrop på sociala medier efter lanseringen, säger han till Nyheter24. 

Hör hemma i sängkammaren

Många har blivit upprörda över skandalen och anser att våld inte är något att skämta om. Det är ingeting som oroar Lundqvist. 

– Vi ser det inte som ett hån. Vi ser det som en hyllning. Vi försöker ta fenomen och vända de till något positivt. Det kanske inte hör hemma på fotbollsplanen, men det hör garanterat hemma i sängkammaren, säger han. 

Kommer du själv använda produkten? 

– Det som händer i sängkammaren, det händer i sängkammaren. Jag får hålla det för mig själv, avslutar Tobias Lundqvist skämtsamt. 

LÄS MER:

Nu kan du stoppa upp Kent i rumpan: "Kan ge dig en rejäl omgång" 

Så hånas Suárez på nätet – efter "fallbettet" 

/
/
Senaste nytt

Mammas dilemma: Syskonens stormatcher samma kväll

Norska Qatar-kritiken: "Fifa har försvunnit"

För ett år sedan pågick det kritiserade fotbolls-VM 2022 i Qatar. Nu har det norska fotbollsförbundets ordförande Lise Klaveness varit på besök i landet för att följa upp hur Internationella fotbollsförbundet, Fifa, har hanterat sina löften om förbättrade mänskliga rättigheter i Qatar.

Jagar nionde raka guldet: "Alla vill putta ned oss"

2 timmar sedan
VM i Singapore blir Åsa Karlssons sista som svensk förbundskapten. Nu vill hon avsluta på topp – och ta Sveriges nionde raka guldmedalj. Det är klart att det kommer vara känslosamt, säger hon.

Guldtränaren tar över Linköping: "En stor ära"

idag 09:08
För drygt en månad sedan tog Rafael Roldán Bermúdez, som assisterande tränare, SM-guld med Hammarby i damallsvenskan.

Straffar avgjorde för HV 71 mot Örebro Hockey

idag 09:00
HV 71 mötte Örebro Hockey hemma i en match i SHL som båda lagen kunde ha vunnit. Efter ordinarie matchtid var det oavgjort, och inte heller i förlängningen kunde något lag avgöra. Först efter straffar kunde hemmalaget vinna med 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Henrik Borgström för.

Seger för Malmö – steg åt rätt håll mot Oskarshamn

idag 08:40
Malmö har varit i en svacka med fyra förluster i rad i SHL. Men hemma mot Oskarshamn bröts den sviten. Det blev 4-3 (1-0, 2-0, 0-3, 1-0) efter förlängning i matchen i Malmö Arena.