Torsdag 17 Jun
Stockholm

Marseille jagar Henrik Larsson

Enligt franska tidningen L'Equipe erbjuds Larsson nästan 3,5 miljoner kronor i månaden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jakten på Henrik Larsson går vidare.

Enligt franska tidningen L'Equipe erbjuds Larsson nästan 3,5 miljoner kronor i månaden av Olympique Marseille.

Samtidigt som Henrik Larsson gör succé på innebandyplanerna runt om i Sverige är det många fotbollsklubbar som är ute efter hans tjänster. Förutom Helsingborg är det flera utländska klubbar som sägs vara intresserade av Larsson. Senast i raden är Marseille som deklarerat att de tänker värva en forward när transferfönstret öppnar i januari.

Men klubben har tröttnat på rykten och på lördagskvällen meddelade sportchefen José Anigo på klubbens hemsida att spekulationerna i franska medier om att klubben vill ha spelare som Quercia, Le Tallec och Grax är felaktiga. Däremot dementerade Anigo inte uppgifterna om att klubben är intresserad av Larsson, som enligt L'Equipe ska få en månadslön på motsvarande nästan 3,5 miljoner kronor för ett kontrakt säsongen ut.

Larsson har kontrakt med Helsingborg i nästan två veckor till. När kontraktet går ut i januari är det fritt fram för klubbarna att ta kontakt med Larsson.

– Det är inga klubbar som har kontaktat oss. Men att det pratas om Marseille nu är bara ytterligare en förening. Han har kontrakt till 11 januari och i detta läge ska klubbarna kontakta oss. Men jag vet inte om det är någon klubb som kontaktat honom, säger Helsingborgs ordförande Sten-Inge Fredin till TT.

Franska fotbollsplaner är inte snälla mot "Henke"

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela