Suárez är avstängd även i tv-spelet Fifa 15.
1 av 3
Suárez är avstängd även i tv-spelet Fifa 15. - Foto: Fifa 15
Anledningen ser du här.
2 av 3
Anledningen ser du här. - Foto: SVT/Twitter
Suárez fick jätteont i tänderna.
3 av 3
Suárez fick jätteont i tänderna. - Foto: Faksimil/SVT

Hör upp Barcelona-lirare – Suárez är avstängd på Fifa 15

Neymar, Lionel Messi och Luis Suárez. Barcelona har ett drömanfall både i verkligheten och på tv-spelet Fifa 15 – men den förre Liverpool-spelaren får tv-spelarna klara sig utan fram till slutet av oktober.


På torsdag släpps äntligen nya Fifa 15. EA Sports, som gör spelet, har bland släppt att man ska kunna göra mål mellan benen på målvakterna och att spelarna ska bli känslostyrda på ett helt annat sätt i spelet.

Nu vet vi också att Luis Suárez, som i somras blev avstängd till den 26 oktober för bettet på stackars Giorgio Chiellini i fotbolls-VM, också kommer att vara avstängd i karriärläget på Fifa 15.

Den här bilden sprids just nu på nätet. 


/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?