Zlatan Ibrahimovic har gett sig in i ett budkrig om Claes "Svartzonken" Claessons fiskeprylar.
Zlatan Ibrahimovic har gett sig in i ett budkrig om Claes "Svartzonken" Claessons fiskeprylar. - Foto: Facebook / Kollage

Fiskekriget fortsätter: Nu har Zlatan lagt nya bud på fiskeprylarna

Zlatan Ibrahimovic ger inte upp i kampen om att vinna de fiskeprylar som säljs i auktioner på Facebook.


På lördagen skrev Nyheter24 om att fiskelegendaren Claes "Svartzonker" Claesson auktionerar ut tre goodiebags i tre separata budgivningar på Facebook. Pengarna kommer sedan att gå oavkortat till Majblomman, som värnar om barns rättigheter. 

Självaste Zlatan Ibrahimovic gav sig in i budgivningarna. Han la ett bud på 5 000 kronor i alla tre auktioner. Många trodde att historien skulle ta slut där. Men det visade sig att den inte har gjort. 

Budades över

Zlatans bud var nämligen inte tillräckligt stora. I alla tre auktioner la konkurrerande budgivare högre bud än 5 000 kronor. Då svarade Zlatan med att lägga bud på 7 500 kronor. Konkurrenterna var inte villiga att ge upp budgivningen bara för att Sveriges största stjärna viftade med plånboken. Just nu leder inte den svenske storstjärnan någon av auktionerna. 

I den första auktionen är budet uppe i 10 000 kronor. 

Den andra auktionen är än så länge den som har lägst högstabud. 7 600 kronor är det uppe i nu. 


Den tredje auktionen är uppe i samma högstbjudande summa som den första auktionen: 10 000 kronor. 


Nu återstår det att se om Zlatan ger konkurrenterna svar på tal. Auktionen pågår till 20 januari. Det sista är garanterat inte sagt i det här fiskekriget. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hoppas du att Zlatan vinner budgivningen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Debutantmål när Tre Kronor nollade Finland

Sverige mot Ungern igen i EM

1 timme sedan
Ungern igen – och Debrecen igen. Det blev utfallet när damernas EM-slutspel i handboll lottades. "Det är två tydliga favoriter i gruppen och det blir en nyckelmatch mot Ungern", säger förbundskapten Tomas Axnér i ett pressmeddelande.

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

2 timmar sedan
Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

2 timmar sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

3 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

idag 15:42
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.