Spelarnas fantastiska mors dag-gest – tog in mammorna på planen

Fint, Ajax.


Ajax match mot Cambuur spelades på samma söndag som de firar mors dag i Holland. Då valde Ajax-spelarna att visa sin uppskattning till deras mammor på ett lite annorlunda sätt.

Ajax-spelarna tog med sina mammor in på planen innan avspark, precis som de brukar göra med matchknattar i vanliga fall.

Kolla här:


Ajax lyckades vinna matchen med 3–0 framför ögonen på deras mödrar och säkrade därmed andraplatsen i ligan.

Mors dag i Sverige infaller den sista söndagen i maj.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du planerat något till mors dag?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

1 timme sedan

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

1 timme sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

1 timme sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

2 timmar sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

3 timmar sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

3 timmar sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.