Basile kan ersätta Mark Hughes

Den argentinske tränaren kan komma att ersätta Manchester Citys Mark Hughes.


Trots att Manchester Citys nuvarande tränare Mark Hughes insisterar att han sitter säkert, florerar rykten om att han snart ska ersättas. I sådana fall vore den argentinske Alfio Basile en het kandidat. Något som Basile själv bekräftar i en intervju med den spanska sportkanalen TYC Sports.

– Jag har fått erbjudanden från Manchester City, från England och Arabemiraten. Jag tittar igenom och överväger dem allihopa, säger Alfio Basile i teveintervjun.

För två månader sedan ersattes Basile som tränare för Argentinas landslag –av självaste Diego Maradona. Något Basile själv varit mycket förtegen om.

– Motiven till varför jag lämnade laget håller jag för mig själv. Jag ångrar mig inte. Jag vet inte varför vissa pratar skit och säger att jag är för gammal. Jag tror att jag återvänder i juni eller juli, säger den 64-årige Alfio Basile enligt TYC Sports.

Nu verkar det alltså som att Basiles comeback kan bli som tränare för Manchester City. Klubbägaren Shejk Mansour börjar uppenbarligen tappa tålamodet med Manchester Citys undermåliga insatser under Mark Hughes ledning. Antingen lyckas Hughes vända trenden eller så står han utan jobb i sommar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!