Här är den sjuka matchen kidsen aldrig kommer att glömma

Vad är det som händer här egentligen?!


Det var i semifinalmatchen i Balkancupen mellan de två turkiska lagen Altinordu och Bursaspor de bissara scenerna utspelade sig.

Det hela börjar med att Bursaspor gör mål på en fantastiskt frispark i det bortre krysset och springer sedan över halva planen för att fira det. Men de firar lite för länge.

Bildkälla: Youtube

Altinodu passar nämligen på att slå en snabb avspark och kan jogga in kvitteringen i öppet mål.

Bildkälla: Youtube

Domaren godkände målet, men lagens tränare verkar ha kommit överens om att målet inte skulle ha räknats, och därför ska Bursaspor få ett mål gratis av Altinordu på den efterföljande avsparken.

Bildkälla: Youtube

Men anfallaren skjuter i stolpen, och bollen studsar på hans ben och ut till en inspark. Pojken på 10 eller 11 år blir bedrövad, och sliter av sig tröjan samtidigt som han springer av plan.

Bildkälla: Youtube

De lyckas övertala honom att fortsätta spela matchen, och Bursaspor kunde avgöra matchen på slutet efter en målvaktstavla.

Se kaoset här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett en galnare sekvens fotboll?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

1 timme sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.