1 av 2
- Foto: Youplay/Simon Frisk
2 av 2
- Foto: Simon Frisk

Paret ska gifta sig – då gör Zlatan det fina

"Jag gifte mig på Zlatans födelsedag, det går inte att toppa" säger brudgummen Mehdi Moeinaddini.


Vad ger man till Zlatan Ibrahimovics största fan när han ska gifta sig? Carol Atallah visste direkt vad hon skulle göra.

– De berättade i våras att de skulle gifta sig på Zlatans födelsedag, då tänkte jag "tänk om jag kunde få en video där han hälsar till dem", säger hon till Nyheter24.

Och det lyckades hon fixa, även om Zlatan inte var helt medgörlig från början.

– Efter en pressträff fick jag chansen och tänkte att nu måste jag ta den. Först ville han bara ta en selfie men sen så lyckades jag övertala honom, berättar hon.

Det var Zlatan-fan:et Mehdi Moeinaddini som gifte sig med sin fru Romina Villouta och han uppskattade verkligen videohälsningen.

– Jätteroligt. Fantastiskt kul. Jag är Zlatans största fan. Jag vet att alla brukar säga det, men jag gifte mig på Zlatans födelsedag, det går inte att toppa, säger Mehdi.

Bildkälla: Simon Frisk

– Jag blev helt chockad när jag såg videon. Han är den han är och vågar visa upp det, säger Mehdi.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du velat ha en hälsning av Zlatan?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Förlorade benet i Hamas attack – ska spela EM

1 timme sedan

Apple nära rättigheterna till nya klubblags-VM

1 timme sedan
Teknikjätten Apple ska vara nära ett avtal med Fifa om TV-rättigheterna till nästa års klubblags-VM, enligt New York Times.

Svensken återupptog karriären – hos CL-mästaren

1 timme sedan
Från målvaktstränare i Alingsås – till målvakt hos Champions League-mästaren Magdeburg. Mikael Aggefors, 39, är tillbaka i hetluften igen.

Nyberg klar som domare i fotbolls-EM

2 timmar sedan
Herrlandslaget tog sig inte till fotbolls-EM i sommar, men en svensk domartrio får i alla fall göra resan till Tyskland. 35-årige huvuddomaren Glenn Nyberg är tillsammans med sina assisterande domare Andreas Söderkvist och Mahbod Beigi uttagna till EM, som inleds den 14 juni, skriver Aftonbladet.

Stark bästa svenska – nära OS efter majorsuccén

3 timmar sedan
Maja Starks andraplats i årets första major, Chevron Championship, innebar samtidigt ett jättekliv mot OS i Paris. På världsrankningen klättrar Stark från 46:e till 28:e plats och hon är nu bästa svenska – precis före 29:an Linn Grant.

McDavid historisk – fem assist i målfesten

3 timmar sedan
Det blev en målfest när Edmonton Oilers vann med 7–4 mot Los Angeles Kings i den första NHL-åttondelen – mycket tack vare Connor McDavid.