Bänkad Stoor biter ihop

Ger sig inte trots endast nio minuter för Fulham under hela säsongen.


Fredrik Stoor ses som en av Sveriges bästa ytterbackar, men i Fulham är han alltid andra eller tredjeval när Roy Hodgson ska välja startelva. Stoor har efter 17 omgångar av Premier League endast fått spela nio minuter mot West Bromwich Albion. De flesta skulle ha börjat fundera om en flytt inte vore det bästa för karriären. Men inte Fredrik Stoor enligt agenten Per Jonsson.

– Hodgson sa till mig att han ger sitt yttersta och är bra på träningarna, samtidigt som Fredrik menar att han aldrig varit bättre. Han är snabbast i laget på 10, 20 och 30 meter. Han var bra i EM och har knappast blivit sämre sedan dess. Jag tror att han inom kort kommer att få sitt genombrott i Premier League.

– Det har gått fyra månader och han har inte fått spela ännu. Men Fredrik har fått kämpa tidigare i karriären och tänker fortsätta göra det i Fulham. Det håller inte att hålla på att byta klubb så fort det går knackigt.

Och Jonsson är säker på att Stoor får sin chans inom en snar framtid.

- Man måste komma ihåg att klubben betalade en hel del pengar för honom och därför kommer de ge honom chansen snart. Han är utvecklingsbar och bara 24 år gammal, säger han till Eurosport.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!