Det var Dickson Etuhu som var inblandad i bråket.
1 av 2
Det var Dickson Etuhu som var inblandad i bråket. - Foto: tt bild
2 av 2
- Foto: tt bild

AIK-stjärnan Dickson Etuhus första ord om våldsamma Stureplans-bråket

Det uppmärksammade bråk som inträffade natten till måndag har skakat fotbollssverige. Nu träder AIK:s Dickson Etuhu fram, och berättar att han ska göra en polisanmälan.


Natten till måndagen inträffade ett våldsamt slagsmål på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Flera medier rapporterade om nyheten, inte minst eftersom en av de inblandade var en allsvensk fotbollsspelare. Nu träder AIK:s Dickson Etuhu fram.

"Jag vill bekräfta att jag är fotbollsspelaren i AIK som var involverad i den incident som det har rapporterats om i media under de senaste två dagarna", skriver Dickson Etuhu på AIK:s hemsida.

”Jag har pratat med min klubb och med polisen om vad som enligt mig hände söndag kväll, och jag kommer idag att lämna in en polisanmälan om vad som enligt mig orsakade incidenten och hur ordningsvakterna agerade under densamma”, skriver Etuhu.

– Det är i grund och botten aldrig bra när någon inom AIK Fotboll figurerar i den här typen av händelser. Jag har under dagen varit i kontakt med spelaren och haft ett bra samtal med honom där han i lugn och ro lämnat sin version av händelsen, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström i ett uttalande på klubbens hemsida.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!