Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hela internet försöker hitta pojken – så att han kan få den tröja han förtjänar

- 19/01/2016, 14:13 -
Det är en vit/blå-randig plastpåse.
1 av 4

Det är en vit/blå-randig plastpåse.

Twitter

Som ser ut som Argentinas matchställ.
2 av 4

Som ser ut som Argentinas matchställ.

Bildbyrån

Leo Messi är lagkapten i Argentina.
3 av 4

Leo Messi är lagkapten i Argentina.

Bildbyrån

Leo Messi.
4 av 4

Leo Messi.

Bildbyrån

Bilden på det här barnet sägs komma från Irak, och nu försöker folk från hela världen att hitta honom – så att de kan ge honom den tröja han förtjänar.

Bilden på det här barnet sägs komma från Irak. På bilden ses den lille killen ha på sig en vit/blå-randig plastpåse med "Messi" på ryggen.

Nu har bilden spridit sig på internet, och folk över hela världen försöker hitta honom – för att ge honom en riktig Messi-tröja, skriver Buzzfeed.

Buzzfeed skriver att turkiska bloggar pekar ut platsen som Dohuk i Irak, men fotots ursprung ska ännu vara okänt.

Bilden spreds först i Turkiet, men har nu spridits över hela världen av folk som vill att den här ungen ska få en riktig tröja, skriver Buzzfeed.

Även Leo Messis populärar fan-twitter har nu uppmärksammat pojken, och hävdar att Leo Messis team hört av sig till dem för att även de vill hitta på något åt pojken.

Officiellt sett så har inte Leo Messi sagt något, men man kan ju hoppas att barnet hittats, och att Leo Messi ger honom en riktigt fin överraskning.

Visst ska grabben ha en tröja?