Vad tror du?
1 av 5
Vad tror du? - Foto: Bildbyrån
Hade Zlatan öst in mål i Premier League?
2 av 5
Hade Zlatan öst in mål i Premier League? - Foto: Bildbyrån
Det tror Jamie Carragher.
3 av 5
Det tror Jamie Carragher. - Foto: Bildbyrån
Zlatan Ibrahimovic.
4 av 5
Zlatan Ibrahimovic. - Foto: Bildbyrån
Zlatan.
5 av 5
Zlatan. - Foto: Bildbyrån

Legendaren hyllar Zlatan: "Han skulle bli en superstjärna i Premier League"

Liverpools gamla mittbackstjärna Jamie Carragher tror att Zlatan skulle vara en stjärna i Premier League. Och han hade gärna sett honom i Liverpool.


Liverpools och Englands gamle backstjärna Jamie Carragher berättar nu att han tror att Zlatan Ibrahimovic hade gjort succé i den engelska ligan, och att han gärna sett honom spela i Liverpool.

– Det vore fantastiskt om Zlatan kom till Liverpool, säger han till Expressen.

Även om den engelska publiken länge varit tveksamma till svenskens storhet så tror Carragher att hans uppvisning i matchen mot England 2012 ändrade mångas åsikt.

– De fyra målen mot England begravde de tvivlen, speciellt cykelsparken. Det målet kommer vi aldrig glömma. Han är en av de största anfallarna de senaste 15 åren, säger han till Expressen.

Bildkälla: Bildbyrån

Han fortsätter att berätta att Ibrahimovic har allt som krävs för att vara en stjärna i vad som räknas som världens bästa liga.

– Fysiskt är det inga problem. När det gäller hans förmåga, det är ju självklart inga problem. Och hans storlek, han är 1,95 meter, har kraft och styrka. Han skulle inte ha några problem. Han skulle bli en superstjärna i Premier League, säger Expressen.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade ZLatan gjort succé i Premier League?
Tack för din röst!