Sjuka matchen: Alla ser ut som världsstjärnan

Det här var en väldigt annorlunda match.


Det måste vara jobbigt för de fotbollsstjärnor runt om i världen som inte får delta i EM. Men det måste ändå vara betydligt lättare när man får köra en fotbollsmatch som PSG-stjärnan, David Luiz fick göra i helgen.

David Luiz har hängt i Kuwait under veckan och spelade där en five-a-side match med den lokala superstjärnan Omar Abdulrahman och ett antal till. Och det finns en sjuk likhet hos alla som spelade matchen.

Alla hade en nästintill identisk frisyr som David Luiz. Och det ser väldigt roligt när de springer runt på planen.


Om du vill se en annan rolig sak så kan du se vad den tyska kulklubben har haft för sig.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du också velat ha samma frisyr?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.