Fredag 16 Apr
Stockholm

Här är videon som visar hur ryska huliganerna tränar inför EM-slagsmålen

Fighter i skogen eller i en MMA-ring är några av testerna som huliganer får gå igenom om de vill vara med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ryska huliganer har satt skräck i Frankrike. Det ska finnas uppemot 600 ryska huliganer i Frankrike men det som det snackats mest om är en 150 mana-liga som ska vara den allra värsta och där personerna som velat vara med, har fått utstå väldigt hårda prov.

Allt för att få med de allra värsta.

Vissa har fått bevisa sin kompetens i huligan-världen genom att slåss i en MMA-ring eller så har det varit större slagsmål ute i skogen där ledarna står bredvid och bevakar, uppger The Sun.

– Det här är inte normala fotbollssupportrar, det här är inte ens normala fotbollshuliganer, ska en person ha sagt till The Sun.

– De kommer aldrig att backa undan från ett slagsmål och det är därför de försäkrar sig om att de som de rekryterar är redo för slagsmål.

I den populära Facebook-kanalen, HooligansTV sa en rysk huligan att de 150 värsta huliganerna var på plats inför matchen mot England, men att det totalt var mellan 500-600 på plats.

– Engelsmännen säger att alltid att det är dem som är de riktiga fotbollshuliganerna. Så vi åkte dit för att visa att engelsmännen är flickor, sa huliganen till HooligansTV.

I media har det skrivits om att de ryska huliganerna ska vara så kallade proffshuliganer då de är organiserade och tränar kampsport. Något som absolut kan stämma efter att ha sett denna video.

Bråken startade dagar innan matchen mellan England och Ryssland och kulminerade när Rysslands huliganer attackerade Englands läktare efter slutsignalen. Bråken har också fortsatt efter det. Bland annat har personer från England och Wales gått ihop sig mot ryssarna.

Båda länderna har fått hot från UEFA om att de kan diskvalificeras från EM.

EM
Kommentera
Kopiera länk
Dela