5 av 6
6 av 6

Griezmann tog Frankrike till kvartsfinal – se vad Payet gjorde då

Frankrike låg länge dåligt till men då klev Antoine Griezmann in i handlingen och Dimitri Payet tackade så snällt.

Irland tog ledningen redan i den andra minuten då Robbie Brady satte 1-0 på straff. Efter det jagade Frankrike en kvittering men det dröjde till andra halvlek innan den kom.

Antoine Griezmann kvitterade med en nick och satte sedan 2-1 med ett kontrollerat avslut. Arenan exploderade och Griezmann var självklart glad men det kändes ändå som att Dimitri Payet var den som var gladast.

Efter målet sprang Payet fram till sin lagkamrat och ställde sig på knä för att pussa på matchhjältens sko. Och det såg inte ut som att Griezmann hade något emot den fina gesten.

Bildkälla: Bildyrån

En person som inte fick vara så glad under sommarens mästerskap var vår Zlatan Ibrahimovic. Under söndagen släppte han en fin avskedsfilm som var väldigt känslosam.