Rooney har enligt flera medier vädjat till Rebekah Vardy att chilla lite på Twitter.
1 av 4
Rooney har enligt flera medier vädjat till Rebekah Vardy att chilla lite på Twitter. - Foto: Instagram/Bildbyrån
Rooney hade en tung säsong i United,
2 av 4
Rooney hade en tung säsong i United, - Foto: BILDBYRN / REUTERS
Många ville inte ens att han skulle bli uttagen till det engelska landslaget.
3 av 4
Många ville inte ens att han skulle bli uttagen till det engelska landslaget. - Foto: BILDBYRN / REUTERS
I morgon ställs England mot Island i åttondelsfinalen.
4 av 4
I morgon ställs England mot Island i åttondelsfinalen. - Foto: BILDBYRN / ICON SPORT

Sprickan skakar England – Rooney vädjar till Vardys fru

Jamie Vardys fru har varit väldigt aktiv på Twitter. Något som inte uppskattats av Wayne Rooney.


Engelska medier har rapporterat om en spricka i det engelska landslaget. Det ska handla om ett bråk mellan Wayne Rooney och Jamie Vardy skriver bland annat The Times.

Det hela är en riktig soppa och ska ha börjat med Vardys fru, Rebekah Vardys frispråkighet på Twitter. Hon har bland annat uttalat sig efter att det blev klart att hennes man förlängde sitt kontrakt med Leicester och nobbade Arsenal. Något som de allra flesta inte trodde skulle ske.

Rooney och några andra av de etablerade spelarna ska ha vädjat till spelarna och deras fruar att hålla en låg profil på sociala medier och då bland annat Rebekah Vardy. Det hela ska i sin tur inte uppskattats av Jamie och en spricka ska ha varit ett faktum. Något som dementerats av förbundskaptenen Roy Hodgson på en presskonferens enligt Expressen.

– Låt mig svara på den frågan. Jag har inte en aning vad du pratar om. Det finns absolut inga problem fotbollsmässigt mellan Wayne Rooney och Jamie Vardy. Det är faktiskt tvärtom. De är bra vänner, säger Hodgson.

Under torsdagen svarade Rebekah på ryktena om att hon blivit tillsagd att ta det lugnt.

Det återstår att se om det dyker upp något mer i konflikten men det verkar som att Rebekah lugnat ner sig på Twitter i alla fall. På torsdagen publicerade hon 14 inlägg. Efter det endast två.

I morgon ställs England mot Island i åttondelsfinalen av EM.

/
EM
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

1 timme sedan

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

idag 10:38
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.