Söndag 18 Apr
Stockholm

Oroa dig inte Helena – det finns en massa saker att göra i Manchester

Nu är det slut på soliga dagar för familjen Ibrahimovic/Seger.
1 av 9
Nu är det slut på soliga dagar för familjen Ibrahimovic/Seger. Foto: Bildbyrån/Stella pictures
Men de kan vara lugna, det går att hitta roliga saker i Manchester.
2 av 9
Men de kan vara lugna, det går att hitta roliga saker i Manchester. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures
De kan bland annat äta frukost på Pen and Pencil. Ser ju gott ut eller hur?
3 av 9
De kan bland annat äta frukost på Pen and Pencil. Ser ju gott ut eller hur?. Foto: Instagram
Vi tycker att de borde bo på hotellet King Street Townhouse.
4 av 9
Vi tycker att de borde bo på hotellet King Street Townhouse. Foto: Trivago
Här kan de sova tills de hittar något eget.
5 av 9
Här kan de sova tills de hittar något eget. Foto:
Old Trafford skymtas.
6 av 9
Old Trafford skymtas. Foto: BILDBYRN / REUTERS
Det har varit dystra tider för United de senaste åren. Förra året blev det en femte plats.
7 av 9
Det har varit dystra tider för United de senaste åren. Förra året blev det en femte plats. Foto: BILDBYRN / REUTERS
Därför får inte Zlatan spela i Champions League nästa säsong.
8 av 9
Därför får inte Zlatan spela i Champions League nästa säsong. Foto: BILDBYRN / Action Images / Reuters
Men de ska nog kunna ha kul i Manchester ändå. Kolla i artikeln hur vi har satt ihop ett perfekt schema.
9 av 9
Men de ska nog kunna ha kul i Manchester ändå. Kolla i artikeln hur vi har satt ihop ett perfekt schema. Foto: Stella Pictures / Stella Pictures

Det kunde ha blivit London eller New York. Det blev Manchester för familjen Ibrahimovic. Men de kan vara lugna, det kommer bli kul. Här visar vi hur en perfekt dag i Manchester kan se ut.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att Zlatan Ibrahimovic skulle bege sig till Manchester United var ingen större hemlighet. Men tidigt i ryktesspridningen så kunde Manchester som stad anses vara en för tråkig plats för familjen Ibrahimovic och då kanske framförallt för Helena Seger som är van vid Milano och Paris.

Under ryktesspridningen var även London-klubbarna Arsenal, West Ham och Chelsea med i racet. En stad som vi tror skulle uppskattas betydligt mer än Manchester från Helenas sida.

Manchester blev det ändå till slut och då tänkte Nyheter24 att vi skulle kunna hjälpa familjen Ibrahimovic, men kanske framförallt Helena och barnen, Maximilian och Vincent att få en perfekt dag i Manchester.

Här har ni en perfekt dag i Manchester!

08.00. Zlatan åker till Manchester Uniteds träningsanläggning så Helena och barnen får äta frukost ensamma, men med tanke på att Zlatan ryktas tjäna runt 3 miljoner kronor i veckan så behöver de inte äta torra mackor.

Vi tycker att de kan dra till Pen and Pencil som ligger på Hilton Street i Manchester. Här kan barnen äta pannkakor och Helena tycker vi kan dra i sig en stek med ägg som finns på menyn.

11.00. Helena och barnen lämnar Pen and Pencil med mätta magar. Vi kan sedan tänka oss att Maximilian blev sugen på att dra en bio efter sina pannkakor så de rör sig till Trafford Centre, Englands största galleria. Just nu finns det många filmer att välja på men en av toppfilmerna är passande nog "Legenden om Tarzan" med Alexander Skarsgård.

13:30. Filmen är slut och familjen är förhoppningsvis nöjda. Vincent har säkert ätit lite för mycket popcorn så han är inte superhungrig men Helenas mage kurrar. Som tur är befinner de ju sig i Englands största galleria med möjligheter överallt.


Bildkälla

Trots att familjen bara har varit i Manchester några dagar drömmer sig Helena tillbaka till tiden i Paris och Milano. Hon vill ha italienskt. Då tycker vi att hon ska välja Zizzi. En italiensk restaurang som ska ha riktigt goda pizzor.

14:30. Nu är det dags att shoppa tycker vi. Helena har Englands största och finaste juvelerare i gallerian vid namn Goldsmiths. Med en mätt mage tror vi att hon tar rätt beslut och köper snygga saker till hela familjen.

16:00. Familjen är nog lite trött nu. Med tanke på att de inte har en bostad i Manchester ännu drar de tillbaka till hotellet vi tycker att de borde bo på. King Street Townhouse är ett femstjärnigt hotell med allt som familjen behöver, väl på plats tänker vi att de kan ta en tupplur.


Bildkälla: Trivago

18:00. Zlatan kommer hem. Zlatan är hungrig. Då kan de till exempel dra till den förra United-spelaren Rio Ferdinands restaurang, Rossores. Självklart är även denna restaurang en italiensk restaurang. Det blir inge typiskt brittisk mat här inte. Vi tror nämligen inte att Helena vill ha fish and chips.

De går därför till Rossores och väl på plats kanske de tar ett glas med Wayne Rooney. Restaurangen är nämligen väldigt populär hos United-spelarna.

21:00. Familjen åker tillbaka till hotellet. Sviten erbjuder självklart en bubbelpool så Zlatan kan lägga sig i badet efter ett hårt träningspass. Vincent och Maximilian kan hitta någon leksak att spendera kvällen med. Det har ju ändå varit en hektiskt dag. Och Helena kanske sätter sig i soffan för att läsa en bra bok. Vi rekommenderar Klas Ingessons självbiografi.


Bildkälla

23:00. Barnen går och lägger sig tidigare än 23:00 men nu tycker vi att det är dags för Zlatan och Helena att lägga sig.

Det är ju en dag i morgon också.

Om nu Helena och barnen inte uppskattar den fina dagen som vi lagt ut till dem så kan de vara lugna.

06.55 åker AIR France till Paris för circa 2000 kronor. Flyget hem går sedan 16:40 och landar i Manchester 17:10.

Zlatan kommer inte ens märka att de har varit borta!

Varsågod!

Vart skulle du helst bo?
Tack för din röst!
Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela