Premier League-stjärnan ska ha varit otrogen med transsexuell – betalar nu för hennes tystnad

Kvinnan som även är glamourmodell ska nu hota stjärnan med att avslöja deras hemlighet för egen vinning.


Premier League-spelaren ska förutom att vara en toppspelare i ligan även representera sitt landslag. Och enligt The Mirror ska nu denna stjärna betalat av en transsexuell glamourmodell för att hon ska hålla tyst om deras relation. En relation som de haft bakom ryggen på mannens fru i två år.

Det är en rejäl soppa som stjärnan är indragen i och modellen som ska vara väldigt stor på sociala medier och där ofta lägga ut nakenbilder på sig själv, nu hota med att droppa deras lilla hemlighet. Något som spelaren absolut inte vill. Inte för att avslöja hans otrohet utan för hur hans kompisar ska ta nyheten om att han haft en relation med en transsexuell.

Stjärnans advokater ska ha erbjudit modellen en betalning på 91 000 kronor för hennes tystnad och hotat med att gå till polisen om hon inte håller tyst. De vill även att hon ska skriva på ett sekretessavtal.

Enligt tidningen ska det även finnas en rädsla hos stjärnan för hur hans rykte i omklädningsrummet ska bli om hans hemlighet skulle komma ut.

De båda ska nu vara i en position där stjärnan anklagar henne för utpressning och trakassering då hon hotat med att avslöja deras relation. Medan kvinnan påstår att hon aldrig frågat om pengar för att hålla tyst och att hon nu ångrar att hon gått med på hans vilkor.

Men å andra sidan uppger The Mirror att kvinnan endast ska fått halva summan av de 91 000 kronorna och hon ska på grund av det vara rasande.

En soppa som sagt.

The Mirror ska haft kontakt med flera av modellens vänner och som säger att hon aldrig ljugit för mannen utan varit ärlig om att hon är transsexuell.

Modellen som alltså är väldigt stor på sociala medier ska nu hoppas att uppståndelsen ska leda till att göra henne ännu större, skriver The Mirror.

Det återstår att se hur det blir med den här soppan och om spelaren som än så länge är anonym blir utfryst i omklädningsrummet i framtiden.

Antagligen inte. Så larviga kan väl inte dagens spelare i Premier League vara?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.