Crouch ska föra England till seger

Men Capello hade hellre valt någon annan.


England har stora skadeproblem i anfallet inför kvällens VM-kvalmatch mot Ukraina. Det innebär att Portsmouth tvåmetersman Peter Crouch lär få chansen från start bredvid Manchester Uniteds Wayne Rooney. Roligt för Crouch. Men förbundskaptenen Fabio Capello är inte helt nöjd.

– Vi måste spela med Crouch, han är den bäste vi har tillgänglig, säger han till The Sun.

Capello hade hellre velat ha en rörligare forward i startelvan. Men när Darren Bent gick sönder på gårdagens träning sprack den planen. England har sedan tidigare skador på Emile Heskey och Carlton Cole.

– Crouch är inte som Bent och Heskey, han har en annan spelstil. Men jag är övertygad om att Pete kommer att göra en bra match. Han är i form, säger Capello.

Matchen spelas på Wembley klockan 21.00 svensk tid. Vid seger drar England ifrån Kroatien och Ukraina i toppen av VM-kvalgrupp 6.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

2 timmar sedan

Stark högt upp i Texas

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?