Pogba härmar Zlatan och det är episkt.
Pogba härmar Zlatan och det är episkt. - Foto: Fotbollskanalen

Pogbas sjukt roliga imitation – skrattar åt Zlatans sätt att prata

Paul Pogba blir intervjuad av Thierry Henry och samtalet glider in på Zlatan, och helt plötsligt börjar de driva med honom, bakom hans rygg.


Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba verkar ha hittat varandra efter deras intåg till Manchester United. Men frågan är hur mycket Zlatan uppskattar intervjun mellan Pogba och förre Arsenal-stjärnan och nuvarande tv-experten Thierry Henry.

I en intervju som Fotbollskanalen lagt upp på sin Facebook står de båda fransmännen och pratar om Zlatan, plötsligt glider samtalet in på att svensken är en riktig skojare.

– Han älskar att skoja, varje gång jag ser honom måste han säga något om mina skor eller mitt hår, säger Pogba samtidigt som han börjar skratta.

Fransmannen verkar nämligen komma på hur Zlatan pratar, vilket verkar roa honom väldigt mycket och börjar då härma honom. Pogba tittar upp i luften så som bara Zlatan kan göra och försöker härma svenskens kaxiga stil med att säga: "Jag är Zlatan Ibrahimovic"

Du kan se klippet nedan och se flera imitationer från Pogba på vad som verkar, hans nya bästis.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det en bra imitation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

igår 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.