Familjen Ronaldo har fått en ny medlem – och den är världens sötaste

Cristiano Ronaldo och sonen Ronaldo Jr visar glatt upp familjens nya medlem.


De som följer Cristiano Ronaldo på Instagram har många gånger fått se honom och sonen, Cristiano Ronaldo Jr, le in i kameran.

Det kommer de i fortsättningen också få göra men nu kommer också en till familjemedlem dyka upp i flödet.

Under söndagen delade Ronaldo med sig av familjens nya tillskott genom Instagram. Tillsammans med sin son visade de stolt upp en liten hund med texten: "Ny medlem". Och ja Ronaldo hade bar överkropp på fotot.

Nyheter24 kan bara föreställa sig vilken succé den söta hunden kommer göra på ett redan populärt Instagramkonto. Ronaldo har redan nu drygt 80 miljoner följare och det lär ju inte bli mindre nu.

Vi har även en teori om när beslutet om en hund fastslogs. Ronaldo la nämligen upp en bild på sin Instagram för drygt en vecka sedan där han hjälper Ronaldo Jr med sina läxor. På bilden går det att se hur sonen tittar på sin pappa med världens största rådjursögon. Och vi kan föreställa oss att det var där som orden: "Pappa jag gör mina läxor om jag får en hund" yttrades.

Bildkälla: Instagram

Ronaldo hänger dock inte bara med sin familj han har nyligen skaffat sig en skönhetsdrottning som flickvän.

Och han är inte bara en fotbollspelare, han har även fixat sig en egen parfym som du kan hitta här.

Glöm inte att ladda ner vår app.

Detta är en redaktionell artikel, med länkar via vår partner Prisjakt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det här världens kändaste fotbollshund?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Florida vann efter galna räddningar

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

1 timme sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

3 timmar sedan
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.