Danske stjärnan poserade naken efter guldet – men det är inte första gången

Rosenborg-stjärnan Christian Gytkjaers bild på Instagram blev väldigt uppmärksammad men det är inte heller första gången han visar upp sin nakna kropp.


När norska Rosenborg firade sitt ligaguld under söndagen så var det en person som firade lite mer än alla andra. Dansken Christian Gytkjaer som även vann skytteligan poserade naken med den stora bucklan på Instagram.

Och vi kan väl säga att danskens användning av bucklan kan ses som en förlängning av hans penis. En förlängning han ser ut att vara nöjd över.

Bildkälla: Instagram

Tog bort bilden

Bilden som blev väldigt uppmärksammad med över 1000 likes på under en timma togs sedan bort av stjärnan, skriver Expressen. Anledningen till att dansken tog bort bilden är dock okänt. Hans följare verkade nämligen uppskatta bilden.

En användare skriver: "Bra Christian Gytkjaer, fortsätt, vi vill se mer av sånt här." Och lagets kommunikationschef Trond Alstad verkade inte ha några problem med bilden när norska TV2 pratar med honom.

– Jag har ingen kommentar på det där. Nu firar vi guldet, säger Alstad.

Dansken visar ofta upp sin nakna kropp

Användaren som ville att Christian Gytkjaer skulle fortsätta att lägga upp liknande bilder behöver inte vänta. Om hen bläddrar bakåt i hans Instagram-flöde går det nämligen att hitta väldigt många bilder av samma klass.

Kika i bildspelet och se hur han har en penis på näsan och hur snyggt han klär sig i tomtekläder.

En annan person som skapat kaos på Instagram är Usain Bolts vackra flickvän.

Glöm inte att ladda ner vår app, det kan du göra här.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!