Stockholm

Nu spekuleras det i vad Zlatan och Rooney egentligen sa till varandra

Rooney och Zlatan skojade friskt med varandra efter onsdagens match mot Crystal Palace.
Rooney och Zlatan skojade friskt med varandra efter onsdagens match mot Crystal Palace. Foto: BT Sport

Efter gårdagens match mellan Manchester United och Crystal Palace så skojade Rooney och Zlatan friskt med varandra.


Läs mer

Under onsdagen ställdes Manchester United mot Crystal Palace. Manchester-klubben åkte hem med tre poäng efter att Zlatan Ibrahimovic räddat storklubben i slutminuterna med sitt 2-1-mål.

Efter matchen gick det att se två nöjda spelare på bilderna från BT Sport. Zlatan och Wayne Rooney knallade tillsammans runt på planen och såg ut att ha väldigt kul med varandra. Vad de skojade om är dock oklart eftersom Zlatan höll för sin mun samt att Rooney mest bara skrattade.

Nu spekuleras det på Twitter om vad som sades och det är en roande läsning.

En person skriver: "Jag säger det till dig, jag slog bollen med handen mot Paul Pogba och han stod offside och domaren stod precis där", och syftar på Zlatans assist till 1-1 som inte riktigt gick regelrätt till.

"Michael Owen är en skit", skrev en annan användare och menar nog den starka kritiken som han gav mot Zlatan för ett tag sen. Tji fick han säger vi.

En annan gissar att Zlatan sa: "Pardew tog av McArthur och tog in Campbell de sista fem minuterna." och i gensvar på det så kiknade Rooney av skratt.

Vad de sa till varandra kommer nog aldrig komma ut men de verkar i alla fall trivas i varandras sällskap. Och det är ju kul.

I och med Zlatans mål i slutminuterna har United nu vunnit två raka matcher och ligger sex pong från fjärdeplatsen som innebär en plats i Champions League. Den innehas just nu av Manchester City som även de vann gårdagens match.

En annan glädjespridare i fotbollsvärlden är den här killen – som gav sin motståndare en puss för sin ärlighet.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.