Lee cyklade från Sydkorea för att se Liverpool – men glömde en viktig detalj

Men allt slutade bra för käre Jungyu Lee från Sydkorea.


Jungyu Lee från Sydkorea bestämde sig. Han skulle se världen och cykla från Sydkorea till Liverpool och Anfield för att se sitt Liverpool, skriver BBC.

Det gick så där.

Resan tog 235 dagar och han cyklade sammanlagt 1 600 mil. Under hans tripp lade han aktivt upp bilder på sin Instagram. Och det ser i alla fall ut som han hade det kul på vägen dit.

SydkoreaJungyu Lee vid starten av hans resa. Bildkälla Instagram

Lee cyklade genom Ryssland, Holland och Kina innan han anlände till Anfield. Men väl på plats så blev det alltså inte riktigt som han tänkt sig. Han hade nämligen inte köpt någon biljett till matchen och på plats gick det inte att köpa. Surt!

Så Lee fik helt enkelt traska in på en pub och se matchen.

Bildkälla: Instagram

Men till slut fick han ändå komma in på Anfield och se sitt kära Liverpool. Klubben fick nämligen höra om händelsen och bjöd in honom på nästkommande match mot Tottenham.

– Jag spenderade ungefär 46 000 kronor och resan var väldigt spännande. När jag kom fram var jag väldigt nervös då själva resan var slut och att jag inte skulle få cykla något mer, säger Lee till BBC.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

2 timmar sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

3 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

idag 12:34
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.