Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Källström återvänder till Djurgården – fansens dröm slår in

- 10/02/2017, 10:14
Kim Källström återvänder till Djurgården.

Kim Källström återvänder till Djurgården.

Twitter

Kim Källström återvänder till Djurgården – och därmed besvaras fansens högsta önskan.

I flera månader har fansen spekulerat om Kim Källström är på väg tillbaks till Djurgården. Och sanningen är äntligen här och presenterades i en tweet av Djurgårdens sportchef Bosse Andersson:

– Jag känner en stor glädje. Under hösten och vintern har det vuxit fram ett sug att få sluta cirkeln och ta på sig Djurgårdströjan igen. Jag känner mig så himla varmt välkommen i klubben, det finns mycket värme och kärlek i Djurgården. Jag kommer till ett ställe där jag känner mig uppskattad och det tror jag alla människor gillar, säger Kim Källström i ett pressmeddelande.

Alla Djurgårdare vet ju att Kim Källström spelade i det lag som tog två SM-guld och en cuptitel på två säsonger 2002 och 2003. Och nu är förhandlingen med Grasshopper klar.

Kontraktet är på två år och Bosse är givetvis nöjd:

– Det är klart att man känner sig stolt och lite tagen. I juli sa Henrik Berggren (Djurgården Fotbolls vd) att tänk om Andreas Isaksson och Kim Källström skulle avsluta sina karriärer i Djurgården. Då skrattade vi nästan åt det men i dag är det sant.