Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
294
reaktioner idag

Här är den sjukaste FIFA-straffen någonsin: "Fattar inte vad som hände"

Om du är en flitig FIFA spelare har du säkert stött på många konstiga och sjuka buggar i spelet genom åren – här är den otroliga straffen.

Spelet är otroligt populärt och har via nya tekniker stormat fram på spelmarknaden, trots det finns det fortfarande en hel del FIFA-buggar som gå runt på nätet.

Och här till glitchen som exploderat med bilder och filmer på Twitter. Domaren pekat på straffpunkten, spelaren har Soufiane Boufal som straffskytt men väljer istället att byta till Willian och ska låta han avgöra från 11 meter, det är då det konstiga händer.

Det är allmänt känt att det är svårare att göra mål på FIFA 17 än tidigare versioner, men har du samma "tur" som den här liraren kommer du bli straffsparksmästare på nolltid.

thesportbible.com uppmärksammade den sjuka straffen efter att spelaren (Twitter/Yummy_Cout) själv hade lagt upp den på Reddit. Spelaren förklarar straffen så här:

– Jag fattar ärligt talat inte vad som hände eller vad jag gjorde.


Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Har du varit med om någon FIFA-bugg?

Mer:

120 000 kronor i potten – här är Sveriges roligaste Fifa-turnering