Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lionel Messi ska gifta sig – bjöd alla i laget utom en

- 25/06/2017, 17:21 -

Lionel Messi och hans flickvän Antonella Roccuzzo ska gifta sig. Alla i hans lag Barcelona är bjudna förutom en viss mittback.

Världens kanske bästa fotbollsspelare Lionel Messi ska gifta sig med sin flickvän Antonella Roccuzzo, de har varit ett par i 10 år och ska gifta sig den 30 juni, enligt rapporter från The Sun. Inbjudningskorten är skickade och samtliga spelare i hans lag FC Barcelona är bjudna utom en. 

Det är mittbacken och lagkamraten Gerard Pique som inte är välkommen till bröllopet i Rosario, Argentina. Anledningen sägs vara hans flickvän artisten Shakira, rapporterar sportsajten 90min.

Bildkälla: TT

Enligt spanska tidningen El Pais har Antonella Roccuzzo en pågående fejd med Shakira, vilket ska vara anledningen till att inbjudan inte skickats till paret. 

Messi och Pique har varit lagkamrater sedan 2008 och delat flertalet dagar nere på träningsanläggningen La Masia, de har även vunnit massa titlar tillsammans så som La Liga och Champions League-segrar. 

Bråket mellan Roccuzzo och Shakira ska ha börjat när Pique dumpade sitt ex Nuria Tomas för att istället bli ihop med artisten. Messis flickvän är nära vän till Tomas och ska ha valt hennes sida efter deras uppbrott. 

Vi får hoppas att flickvännerna kan gräva ner stridsyxan. Än så länge har inte deras bråk påverkat spelarnas prestationer på planen.  

Det verkar inte bara vara Shakira som Roccuzzo hamnat i bråk med, se när Rumpmodellen går till attack mot Messis fru: "Hon är bara avundsjuk"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.