Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mikael Nilsson på väg till Danmark

- 08/04/2009, 09:22 -

FCK eller Bröndby nära för landslagsbacken.

Den svenke landslagsbacken Mikael Nilsson är i Köpenhamn. Troligtvis för att förhandla om ett kontrakt med antingen Bröndby eller FC Köpenhamn. Det rapporterar danska Ekstrabladet och publicerar även bilder på vilka Nilsson syns tillsammans med agenten Allan Bak Jensen på Kastrups flygplats.

Mikael Nilsson har kontrakt med grekiska Panathinaikos fram till sommaren och avböjde nyligen ett erbjudande om förlängning med klubben. Hans gamla klubb Halmstad har visat intresse för att ta hem honom till Sverige, men nu verkar alltså den danska ligan ligga närmast till hands för 30-åringen. Och i så fall lär det stå mellan huvudstadsrivalerna Bröndby och FC Köpenhamn. Klubbarna som dessutom gör upp om årets ligatitel i Danmark.

Allan Bak Jensen vill inte kommentera uppgifterna om att han har fotograferats tillsammans med Mikael Nilsson på Kastrup.

– Jag vet inte vem du har sett mig på flygplatsen med. Men om det så var min moster eller Cristiano Ronaldo, så vet du mycket väl att det inte är något jag kommenterar, säger han till Ekstrabladet.

Skrivet av: