Torsdag 26 Maj
Stockholm

Mikael Nilsson till Bröndby

Lämnar grekiska Panathinaikos i sommar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den svenske landslagsbacken Mikael Nilsson är klar för danska Bröndby. Nilsson har skrivit på ett treårskontrakt och ansluter till Köpenhamnsklubben efter sommaruppehållet då hans kontrakt med grekiska Panathinaikos har löpt ut.

Nilsson avböjde nyligen ett erbjudande om förlängning med sin grekiska klubb. Hans gamla klubb Halmstad ville då ta hem honom till Sverige, men nu blir det alltså den danska toppklubben Bröndby för 30-åringen.

Tidigare under dagen publicerade danska Ekstrabladet bilder på vilka Nilsson syns tillsammans med agenten Allan Bak Jensen på Kastrups flygplats. Därmed startade ryktena om en Danmarksflytt för Nilsson.

– Jag vet inte vem du har sett mig på flygplatsen med. Men om det så var min moster eller Cristiano Ronaldo, så vet du mycket väl att det inte är något jag kommenterar, sa Allan Bak Jensen till Ekstrabladet då.

Men nu är alltså affären klar. Nilsson blir Bröndbys femte svenske spelare. Sedan tidigare spelar Max von Schlebrügge, Jon Jönsson, Samuel Holmén och Alexander Farnerud i klubben.

– Bröndby är det bästa alternativet för mig. Jag har bara hört gott om klubben. Bland annat från Samuel Holmén som jag har snackat en del med på landslagssamlingarna, säger Mikael Nilsson enligt Ekstrabladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela