Nytt mål av Zlatan Ibrahimovic

Svensken gjorde sitt 20:e mål för säsongen när Inter fick oavgjort mot Palermo.

Zlatan gjorde sitt 20:e Serie A-mål för säsongen när hans Inter spelade 2-2 mot Palermo. Svensken gjordes först ned i straffområdet, för att sedan själv ta hand om den efterföljande straffen. Målet innebar att Inter gick upp till en 2-0-ledning och Zlatan upp i ensam skytteligaledning.

Mario Balotelli gav i den 15:e minuten Inter ledningen.

Men Inter skulle få det tuffare i den andra halvleken. Palermo kvitterade genom Edison Cavani och Davide Succi inom loppet av tre minuter. Så slutade också matchen.

Poängförlusten för Inter betyder att Juventus nu har en sista chans att ta igen några poäng när sju omgångar återstår av Serie A. Vinner Juventus sin match mot Genoa senare i kväll är man endast sju poäng bakom Inter.

I Romderbyt slog Lazio Roma med 4-2 i en match där tre röda kort delades ut, inom loppet av en kvart i andra halvlek blev två Romaspelare och en Laziospelare utvisade.

Lazio ledde med 2-0 redan efter fyra minuter innan Philippe Mexes reducerade i den tionde minuten. Roma lyckades aldrig kvittera och fick lämna Olympiastadion i Rom som förlorare.

Fiorentina slog Cagliari med 2-1 och fortsätter kämpa om fjärdeplatsen med Genoa och Roma, medan Milan knappar in på tvåan Juventus efter 1-0-segern mot Chievo.