Tisdag 26 Okt
Stockholm

Emiliano Salas kusliga ljudinspelning – innan planet försvann

Emiliano Sala
Emiliano Salas sista kusliga meddelande. Foto: Google/Twitter

"Planet ser ut att falla sönder". Nu släpps en otäck sista inspelning från fotbollsstjärnan Emiliano Sala, som fortfarande är saknad – hör hela inspelningen här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sökandet fortsätter efter den argentiske fotbollsstjärnan Emiliano Sala, 28. Det var på måndagskvällen som planet fotbollsspelaren färdades med försvann spårlöst över engelska kanalen när Sala var på väg till Wales för att börja träna med sin nya klubb Cardiff.

Nu släpper argentiska tidningen Ole en kuslig ljudinspelning Sala gjorde när han satt på planet. I inspelningen pratar Sala med sina kompisar, och ljudfilen skickades till en grupp på WhatsApp. 

"Jag sitter här på ett plan som ser ut att falla sönder", säger fotbollsproffset i inspelningen. Han verkar också uttrycka besvikelse över tiden i franska klubben Nantes, och undrar om någon kommer att möta upp honom på flygplatsen. 

"Har ni inte hört något från mig om en och en halv timme...", säger Sala precis efter att han pratat om att planet ser fallfärdigt ut. 

Under större delen av monologen låter Emiliano Sala trött och avslappnad, men under inspelningens sista sekunder ändras tonläget och hans röst blir skarpare. 

"Jag är rädd", säger han precis innan han stänger av inspelningen. 

Hör hela inspelningen i videospelaren. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela