Emiliano Sala
Emiliano Salas sista kusliga meddelande. - Foto: Google/Twitter

Emiliano Salas kusliga ljudinspelning – innan planet försvann

"Planet ser ut att falla sönder". Nu släpps en otäck sista inspelning från fotbollsstjärnan Emiliano Sala, som fortfarande är saknad – hör hela inspelningen här.


Sökandet fortsätter efter den argentiske fotbollsstjärnan Emiliano Sala, 28. Det var på måndagskvällen som planet fotbollsspelaren färdades med försvann spårlöst över engelska kanalen när Sala var på väg till Wales för att börja träna med sin nya klubb Cardiff.

Nu släpper argentiska tidningen Ole en kuslig ljudinspelning Sala gjorde när han satt på planet. I inspelningen pratar Sala med sina kompisar, och ljudfilen skickades till en grupp på WhatsApp. 

"Jag sitter här på ett plan som ser ut att falla sönder", säger fotbollsproffset i inspelningen. Han verkar också uttrycka besvikelse över tiden i franska klubben Nantes, och undrar om någon kommer att möta upp honom på flygplatsen. 

"Har ni inte hört något från mig om en och en halv timme...", säger Sala precis efter att han pratat om att planet ser fallfärdigt ut. 

Under större delen av monologen låter Emiliano Sala trött och avslappnad, men under inspelningens sista sekunder ändras tonläget och hans röst blir skarpare. 

"Jag är rädd", säger han precis innan han stänger av inspelningen. 

Hör hela inspelningen i videospelaren. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Vinicius Junior utsatt för mer rasism

Landslagskompisarna: "Vi ska visa support"

1 timme sedan
Kristoffer Olssons svåra sjukdom och allvarliga tillstånd berör landslagskompisarna starkt. Spelarna planerar att visa sitt stöd och sin omtanke. Vi ska snacka ihop oss och så får vi se exakt vad vi gör och när vi gör det. Men det är klart att vi ska stötta honom, säger Ludwig Augustinsson.

Stjärnor i Argentina misstänks för våldtäkt

idag 02:38
Fyra spelare i Vélez Sarsfield i den argentinska förstaligan har gripits efter misstankar om att de våldtagit en kvinnlig sportjournalist på ett hotellrum i början av mars.

Svensk storseger mot Skottland

idag 01:46
Det börjar arta sig för de svenska curlingdamerna i VM i Kanada, efter en svag start.

Karlskoga inledde med skrällseger

igår 23:01
Karlskoga fixade en skräll när man vann den första kvartsfinalen mot Södertälje i bäst av sju, i det hockeyallsvenska slutspelet. Theodor Pistek satte avgörande 2–1 i den första förlängningsperioden genom att smälla in segermålet i numerärt överläge.

Luleå till SM-kvart efter förlängningsrysare

igår 22:08
Örebros säsong är över. Luleås fortsätter in i SM-kvartsfinalerna. Juhani Tyrväinen höftade in det avgörande 1–0-målet i förlängningen av den tredje och avgörande åttondelsfinalen. Nu väntar SHL-tvåan Växjö.