Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glenn Hysén åsidosatt

Sport | 10/10/2008 10:29

Glenn Hysén: Jag är inte bitter.

På lördag är det min tur, tänkte Glenn Hysén som gärna ville kommentera VM-kvalmatchen mellan Sverige-Portugal på plats. Men jobbet, ja, det gick till någon annan.

Glenn Hysén har varit Viasats fotbollsexpert i 18 år men den senaste tiden har kanalen gjort flera stora värvningar, bland annat Glenn Strömberg. Efter detta har Hysén fått de sämre jobben, som att kommentera i studio hemma i Sverige.

Men enligt ett avtal med SVT får Glenn Strömberg inte kommentera landskamper för Viasat, och då trodde Hysén att han skulle få göra jobbet på lördag. Men så blir det inte. Istället får kan kommentera England - Kazakstan och på söndag Brasilien-Venezuela.

– Men jag gnäller inte. Jag har sagt till mig själv att någon gång kommer det en dag så de vill förnya. Vi har andra satsningar på gång som mitt och Sladjans program på Viasat Fotboll som börjar snart, vi får se hur det blir, säger Hysén till Resumé.

Sverige-Portugalmatchen på Råsunda kommenteras i stället av Henrik Strömblad med antingen Johan Mjällby eller Bo Petersson som bisittare.

Skrivet av: