Fredag 30 Jul
Stockholm

Keane tar över Ipswich

Roy Keane ser fram emot nya jobbet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Keanes mål – att ta klubben till Premier League

Ipswichs nye tränare, efter Jim Magilton som fått sparken, blir Roy Keane. Den förre Manchester United-mittfältaren, har skrivit ett tvåårskontrakt med Championship-klubben. Keane har varit utan tränarjobb sedan han lämnade Sunderland i december.

Ipswich ville byta tränare när det stod klart att klubben inte längre har någon chans att nå kvalspel till Premier league. Så lösningen blev helt enkelt Roy Keane.

– Jag tror verkligen att jag blir en del av en klubb som har potential, ambition och möjlighet att än en gång spela i Premier League, sade Keane till The Sun.

Roy Keane – som annars är känd för sin lite buttra attityd – blev eld och lågor efter att Ipswichs ägare Marcus Evans imponerade på Keane.

– Deras fokus är totalt och jag kan knappt bärga mig, så sugen är jag på att börja, sa Keane.

Får shoppa loss för 20 miljoner pund

För att få ännu mer snurr på Ipswich så får Roy Keane hela 20 miljoner pund att köpa spelare för. Alla parter verkar mer än nöjda.

– Keane är verkligen rätt man för jobbet. Han har jättebra kontakter och kan konsten att peppa ett helt lag och få dem att spela den attraktiva fotbollen som Ipswich-fansen förväntar sig, fortsatte ägaren Marcus Evans.

VIDEO:

Roy Keanes vilda moments på plan

Keane och Shearer i klassiskt bråk –Beckham går emellan

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela