Keane tar över Ipswich

Roy Keane ser fram emot nya jobbet.


Keanes mål – att ta klubben till Premier League

Ipswichs nye tränare, efter Jim Magilton som fått sparken, blir Roy Keane. Den förre Manchester United-mittfältaren, har skrivit ett tvåårskontrakt med Championship-klubben. Keane har varit utan tränarjobb sedan han lämnade Sunderland i december.

Ipswich ville byta tränare när det stod klart att klubben inte längre har någon chans att nå kvalspel till Premier league. Så lösningen blev helt enkelt Roy Keane.

– Jag tror verkligen att jag blir en del av en klubb som har potential, ambition och möjlighet att än en gång spela i Premier League, sade Keane till The Sun.

Roy Keane – som annars är känd för sin lite buttra attityd – blev eld och lågor efter att Ipswichs ägare Marcus Evans imponerade på Keane.

– Deras fokus är totalt och jag kan knappt bärga mig, så sugen är jag på att börja, sa Keane.

Får shoppa loss för 20 miljoner pund

För att få ännu mer snurr på Ipswich så får Roy Keane hela 20 miljoner pund att köpa spelare för. Alla parter verkar mer än nöjda.

– Keane är verkligen rätt man för jobbet. Han har jättebra kontakter och kan konsten att peppa ett helt lag och få dem att spela den attraktiva fotbollen som Ipswich-fansen förväntar sig, fortsatte ägaren Marcus Evans.

VIDEO:

Roy Keanes vilda moments på plan

Keane och Shearer i klassiskt bråk –Beckham går emellan

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

2 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.